Sprekers bij NVZD Najaarscongres 2018

NVZD Najaarscongres 2018

Over de sprekers

 1. Christophe Mouton

  Christophe Mouton

  Na 5 jaar in de industrie (Philips, Matsushita en Beaulieu) en 15 jaar in ziekenhuismanagement (UZ Leuven, Jan Yperman en St.Lucas Gent) trok ir. Christophe Mouton in 2015 naar AZ Maria Middelares als CEO. Daarnaast is hij onder meer bestuurslid van de Belgische beroepsvereniging van ziekenhuisbestuurders.
 2. Ernst Klunder

  Ernst Klunder

  Ernst Klunder is bestuurder van 's Heeren Loo
 3. Johan Krijgsman

  Johan Krijgsman

  Johan Krijgsman is coördinerend/specialistisch inspecteur e-health bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Hij coördineert het inspectietoezicht op e-health en voert inspectiebezoeken uit op e-health bij zorginstellingen. Hij heeft een achtergrond in ICT en enterprise-architectuur en werkte vóór zijn huidige functie onder meer bij Nictiz en IBM. Hij was bij Nictiz verantwoordelijk voor de landelijke e-health-monitor.
 4. Paul van der Heijden

  Paul van der Heijden

  Paul van der Heijden is voorzitter van de NVZD. Hij is dagvoorzitter van het NVZD Najaarscongres 2018.
 5. Yvonne Lammertink

  Yvonne Lammertink

  Yvonne Lammertink is patiënt expert bij stichting IKONE, die als doel heeft de kwaliteit van zorg te verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen. Yvonne Lammertink is altijd op zoek naar de speelruimte om een goed leven te leiden, juist ook onder moeilijke omstandigheden. Dit brengt zij graag aan anderen over. Zij doet dit vanuit de studie Humanistiek, waarbinnen zij de specialisatie geestelijke begeleiding heeft gevolgd.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is gratis voor leden. Aanmelden is niet vrijblijvend.
Als u zich aanmeldt, rekenen wij én uw collega-bestuurders op uw komst.

U kunt zich aanmelden nadat u bent ingelogd.