Over Actualiteitencollege Besturen in de zorg: Landelijke digitale gegevensuitwisseling

Actualiteitencollege Besturen in de zorg: Landelijke digitale gegevensuitwisseling

Minister Bruins heeft beloofd dat het voor iedere Nederlander mogelijk wordt kosteloos gebruik te maken van een persoonlijke gezondheidsomgeving, waarbij de patiëntgegevens kunnen worden gedeeld tussen zorgaanbieders. Dit draagt ertoe bij dat de patiënt meer in ‘the lead’ kan komen en de juiste zorg op de juiste plek kan worden aangeboden. Met de wettelijke verplichting die nu wordt voorbereid worden zorgverleners en zorginstellingen verplicht tot digitale dossiervoering en tot elektronische gegevensuitwisseling. Digitaal wordt het nieuwe normaal.

Wat betekent dit voor u als zorgbestuurder en hoe kunt u leidend zijn in deze ontwikkeling? Deze vraag staat centraal in het NVZD Actualiteitencollege ‘Landelijke digitale gegevensuitwisseling in de zorg’. Dit vindt plaats op 6 april 2020 van 15 tot 17.30 uur bij Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Keynote speaker is Erik Gerritsen, Secretaris Generaal Ministerie van VWS.

Programma van Actualiteitencollege Besturen in de zorg: landelijke digitale gegevensuitwisseling

Op maandag 06 april:
15:00 - 17:00 Actualiteitencollege besturen in de zorg: landelijke digitale gegevensuitwisseling Door Erik Gerritsen, Aart Hendriks
17:00 - 17:30 Borrel

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Het actualiteitencollege is exclusief en gratis toegankelijk voor NVZD-leden.
Het aantal plaatsen is beperkt.
NB: Aanmelden is niet vrijblijvend; als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw komst.