Vacature: Communicatieadviseur (20 tot 32 uur)

Vacature: Communicatieadviseur (20 tot 32 uur)

29 december 2022 om 16:00

We zoeken een adviseur die gaat helpen het succes van onze vereniging te vergroten.

De organisatie:
De NVZD is de beroepsvereniging voor bestuurders in de zorg. Dit betekent dat jij schakelt met bestuurders uit alle sectoren binnen de zorg waaronder UMC’s, ziekenhuizen, VVT, GGZ, GHZ en eerstelijnszorg. De NVZD organiseert deze bestuurders en ondersteunt de professionele ontwikkeling, en draagt zo bij aan het leveren van goede zorg. De koers van de NVZD krijgt invulling langs twee pijlers: professionalisering en belangenbehartiging. De NVZD is gevestigd in Zeist. 

Lees meer over ons beleid en activiteiten: www.nvzd.nl
(lees hier ons beleidsplan 2021 - 2025)

Wat ga je doen: 
Een journalist belt, en wil van jou op dat moment de visie van de NVZD weten op standpunten die dezelfde dag worden gepubliceerd. Hoe pak je dat aan? 

Hoe vertaal je cijfers en informatie over wat we het afgelopen jaar hebben bereikt naar een handzaam en aansprekende tekst en vormgeving voor de leden in de nieuwsbrief, jaarverslag, website en social media?

De NVZD laat op dit moment een imago-onderzoek uitvoeren. Hoe ga jij de resultaten vertalen naar adviezen en acties voor de NVZD, o.a. op het gebied van ledenbinding en -werving?

De NVZD organiseert bijeenkomsten, webinars en creëert handvatten op basis van behoeften van leden. Jij organiseert dit, hoe laat jij je inspireren?

Je gaat werken in een prettige, informele werksfeer binnen een klein, enthousiast en betrokken team. Dit team bestaat uit een directeur, vier adviseurs (waaronder jij), een ondersteuner ledenadministratie, een coördinator accreditatietrajecten en een secretaresse. 
Er is daarom veel ruimte voor jouw inbreng. Jij bent namelijk dé adviseur van de directie, medewerkers en bestuurders op het gebied van interne en externe communicatie en PR. Dit betekent ook dat je onze oren en ogen bent en relevante ontwikkelingen en trends weet te duiden en hierover kan adviseren. Tegelijkertijd hebben de andere adviseurs binnen ons team ook veel kennis in huis op juridisch, beleidsmatig en zorginhoudelijk vlak waardoor zij jou ook kunnen ondersteunen in jouw werk.
We bieden daarbij de mogelijkheid om creatief uiting te kunnen geven aan vorm en inhoud van je werk. Als je wilt, heb je bij ons ook de mogelijkheid om niet alleen te schrijven, maar ook te fotograferen, filmen en vorm te geven. Heb je hier minder affiniteit mee, dan besteden we het uit. 

Bij ons krijg je:
• Een zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt bij te dragen aan het succes van onze vereniging 
• Ruimte voor professionele ontwikkeling 
• De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
• Een jaarcontract voor 20 – 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Standplaats is in Zeist, afhankelijk van de werkzaamheden ben je ook weleens op andere locaties aanwezig. De locatie is bereikbaar met auto, fiets of OV
• Inschaling in CAO ziekenhuizen, afhankelijk van kennis en ervaring is dit minimaal € 3115 en maximaal € 5801 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week 
• Vakantiegeld van 8,33% 
• Een dertiende maand van 8,33% 
• Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding (21 ct per kilometer of OV tweede klas)
• 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren bij een fulltime dienstverband 
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn waar de werkgever aan meebetaalt 

Wie ben jij:
Jij bent iemand die goed samen kan werken en dit ook opzoekt. Tegelijkertijd ben je zelfstandig, resultaatgericht en ga je actief aan de slag met eigen acties. Je bent praktisch ingesteld en kan daarmee goed schakelen tussen denken en doen. Je bent organisatiesensitief, flexibel en legt makkelijk contact. Je deinst niet terug voor druk van anderen, weet draagvlak te creëren en hebt bovenal passie voor het vak.

Je beschikt verder over:
• HBO/WO werk- en denkniveau  
• Affiniteit met branche/beroepsverenigingen in de zorg of met de zorg in het algemeen
• Minimaal twee jaar relevante werkervaring
• Vlotte schrijfstijl in uitstekend Nederlands
• Kennis van of affiniteit met online tools, waaronder Google Analytics

Vragen? 
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact met onze directeur Iris Sengers. Zij is te bereiken per e-mail aan info@nvzd.nl of via ons algemene nummer 0302777280.  
 
Over de procedure 
Het maken van een opdracht door de kandidaat en het opvragen van referenties van recente werkgevers kan deel uitmaken van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste. Je kan jouw motivatie en CV sturen op papier of in beeld naar info@nvzd.nl t.a.v. Iris Sengers. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 29 januari 2023. Uiterlijk 31 januari 2023 ontvangen kandidaten bericht voor het inplannen van het gesprek. Indien de juiste match gevonden is, sluit de vacature eerder.