NVZD Najaarscongres over Transformationeel leiderschap-geannuleerd

Rhythm_of_the_mountains breed.jpg

NVZD Najaarscongres over Transformationeel leiderschap-geannuleerd

1 maart 2020 om 14:56

Bij de realisatie van de noodzakelijke veranderingen in de zorg spelen bestuurders een sleutelrol. Hoe realiseer je als bestuurder een inspirerende visie voor vernieuwing in de praktijk? Deze vraag staat centraal op het NVZD Najaarscongres op 11 november 2020.

De Nederlandse zorg staat goed bekend. En toch moet het anders. De betaalbaarheid van de zorg staat onder zware druk. Ook de toegankelijkheid dreigt in het geding te komen, onder meer door krapte op de arbeidsmarkt. En hoewel de kwaliteit van de zorg op zichzelf meestal goed is, ervaart de gebruiker nog lang niet altijd dat hij of zij centraal staat bij de organisatie van zorg en ondersteuning. 

Hoe kom je als bestuurder tot een inspirerende visie voor vernieuwing? Hoe realiseer je deze in de praktijk? Deze vragen staan centraal op het NVZD Najaarscongres 'Transformationeel leiderschap en de rol van de bestuurder'. Keynote speakers zijn Jaap Boonstra en Diana Monissen.

Het congres vindt plaats op 11 november 2020 bij Vivium Zorggroep, locatie De Hogeweyk, Weesp. Het congres is exclusief en gratis toegankelijk voor NVZD-leden. Lees meer >