Master Class voor zorgbestuurders: voor de vraagstukken van vandaag en morgen

Master Class voor zorgbestuurders: voor de vraagstukken van vandaag en morgen

4 juli 2022 om 11:20

Met de Master Class voor zorgbestuurders biedt Erasmus Centrum voor Zorgbestuur een programma met aandacht voor de veranderingen in de sector en voor de bijzondere eisen die worden gesteld aan de moderne bestuurder. 

In de Master Class wordt ruim aandacht besteed aan de ontwikkelingen in de zorg en de eigen keuzes van de bestuurder. De Master Class biedt deelnemers een vrijplaats voor reflectie en dialoog. Een plaats waar deelnemers hun inzicht in actuele ontwikkelingen kunnen verdiepen en hun persoonlijke kompas herijken. Zij investeren daarmee niet alleen in zichzelf, maar ook in de kwaliteit van de zorgorganisatie en de sector als geheel.

“’Aandacht is de voeding voor leiderschap’. Een ander kan groeien door aandacht van jou. Aandacht voor jezelf, maakt dat jij kan groeien. De Master Class is hiervoor de voeding”, aldus alumnus Wendy Bosboom, raad van bestuur Ziekenhuis Rivierenland

Bent u op zoek naar een plek om afstand te nemen van de waan van de dag, een klankbord voor uw bestuurlijke uitdagingen? En bent u bereid uw eigen rol kritisch te onderzoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Master Class 2023, start 8 maart. De programmaleiding is in handen van prof. dr. Wilma van der Scheer.

Meer informatie en aanmelden