Jubileumjaar NVZD

2024 markeert een bijzonder jubileumjaar voor de NVZD, want we vieren ons 45-jarig bestaan! Een mijlpaal waarbij we met trots terugkijken op de groei en successen van de afgelopen decennia.

Een hoogtepunt in ons jubileumjaar is de viering van het 1000e accreditatietraject sinds het begin van het accreditatiesysteem voor zorgbestuurders. Dit symboliseert niet alleen de individuele groei van onze leden, maar ook de collectieve professionalisering van zorgbestuur.

De NVZD staat voor vitale zorgbestuurders

Niet voor niets hebben we ervoor gekozen om dit jubileumjaar de vitaliteit van zorgbestuurders centraal te stellen. Als bestuurder draagt u een grote verantwoordelijkheid. Uw energie en veerkracht zijn van cruciaal belang om goed bestuur en leiderschap te waarborgen. De NVZD en de NVTZ delen dit besef en staan voor vitale zorgbestuurders. Na een succesvolle pilot vitaliteit in 2023, biedt de NVZD nu al haar leden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun eigen vitaliteit met het vitaliteitsonderzoek. Lees hier meer over dit traject en hoe u kunt deelnemen.

Jubileumbijeenkomst op 27 september 2024

Gedurende het jaar organiseren we verschillende bijeenkomsten, met als afsluiting de bijeenkomst op 27 september met het thema 'Vitaliteit'. U kunt zich hier aanmelden. De inhoud van deze bijeenkomst zal in de loop van het voorjaar bekend worden gemaakt. We gaan ervan uit dat we u kunnen trakteren op inspirerende sprekers rondom dit belangrijke thema. 

Jubileum magazine

Ter ere van ons jubileum brengen we in de loop van 2024 een speciaal NVZD-magazine uit. Hierin kijken we terug op de ontwikkeling van zorgbestuur van de afgelopen jaren, delen we inspirerende interviews en werpen we een blik op de toekomst van zorgbestuur. Houd uw brievenbus dus in de gaten!

Digitale leden community

Ook lanceren we komend jaar de digitale community voor onze leden. Deze zal in het voorjaar live gaan. De digitale community vormt een nieuw platform waarop u uw mede-NVZD-leden kunt ontmoeten en waarop informatie eenvoudig beschikbaar komt. Binnenkort ontvang u meer informatie over de digitale community en hoe u hier gebruik van kunt maken.