Over Bijeenkomst 'De arbeidsmarkt te lijf met lef!'

Bijeenkomst 'De arbeidsmarkt te lijf met lef!'

Oplossingen voor de vraagstukken op de arbeidsmarkt in de zorg? Alles is wel zo’n beetje bedacht. De bestuurder zit aan het stuur, maar het vraagt bijzonder veel van hem of haar om het ‘veelkoppig’ probleem effectief aan te pakken. Tijdens deze inspirerende werk-denksessies worden bestuurders samen met experts en representanten van diverse doelgroepen aangezet om tot doordachte daadkracht te komen. Tot noodzakelijke doorbraken. Erop gericht om als bestuurder in de eigen werkcontext goed geladen de juiste acties in te zetten en sparringpartner te zijn voor niet alleen werving, maar ook behoud van medewerkers.

Programma van De arbeidsmarkt te lijf met lef!

Op woensdag 30 november:
14:00 - 14:30 Ontvangst met koffie en thee
14:30 - 15:00 Plenair: ‘Een probleem kun je niet oplossen met dezelfde redenering als die het veroorzaakt heeft’ (Einstein) Door Rutger Jan van der Gaag
15:10 - 15:55 Parallelle Werk-denk-sessies ronde 1
16:00 - 16:45 Parallelle Werk-denk-sessies ronde 2
16:50 - 17:10 Plenaire terugkoppeling
17:15 - 17:45 Borrel

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Dit programma is gratis voor NVZD-leden.

U kunt zich aanmelden nadat u bent ingelogd.

Bent u nog geen NVZD-lid, maar wel bestuurder van een zorginstelling, dan kunt u zich, als gratis kennismaking met de NVZD, hier aanmelden.

Met deze aanmelding gaat u ermee akkoord dat u benaderd kunt worden door de NVZD.

Let op:
Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt rekenen wij én uw collega-bestuurders op uw komst.

Deel met anderen